Aprovat el pla d'actuació de l'Ibassal per 2019 que preveu la posada en marxa de l'Unitat de Malalties Professionals

Aprovat el pla d'actuació de l'Ibassal per 2019 que preveu engegar la
CAIB
Publicado 3/4/2019 17:03:22CET

   PALMA DE MALLORCA, 3 Abr. (EUROPA PRESS) -

   El consell de direcció de l'Institut Balear de Seguretat i Salut Laboral (Ibassal) ha aprovat aquest dimecres el pla d'actuació per 2019 en el qual, entre altres qüestions, es preveu la posada en marxa de la Unitat de Malalties Professionals per avançar en la seva detecció.

   El conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela, ha presidit la reunió constitutiva de l'institut acompanyat de la directora general Isabel Castro. Així, el pla de 2019 afectarà a matèries com l'ergonomia, higiene industrial, i seguretat, especialment en el sector de la construcció. Així mateix, el consell de direcció ha tractat la memòria de l'institut corresponent 2018.

   Cal recordar que l'Ibassal és un institut adscrit a la Direcció general de Treball, Economia Social i Salut Laboral, creat el 2018 i on el consell d'adreça és l'òrgan superior col·legiat, integrat pel president, vicepresident i onze vocals. En les vocalies es troben representades les organitzacions sindicals més representatives en l'àmbit autonòmic, així com les organitzacions empresarials, una persona representant de la Federació d'Entitats Locales de Balears (Felib) i una altra representant dels Consells Insulars.

Contador