ARCA celebra la "imminent aprovació" del Pla de Protecció per a Santa Catalina

Publicado 7/5/2019 17:27:09CET

   PALMA DE MALLORCA, 7 Maig (EUROPA PRESS) -

   L'Associació per a la Revitalització de Centres Antics de Palma (ARCA) ha celebrat aquest dimarts la imminent aprovació del Pla de Protecció per a Santa Catalina, una proposta que, segons han assenyalat, va proposar la mateixa associació el 2014.

   Segons ha informat ARCA en un comunicat, l'aprovació inicial que es produirà els propers dies és un pas "molt positiu que comença a culminar, tot i que hagués estat desitjable que hagués arribat abans".

   Les mesures transitòries de protecció durant aquests gairebé quatre anys "han evitat la majoria de les transformacions paisatgístiques a pitjor però no totes", han lamentat.

   "No oblidem que fa dos anys el Consell de Gerència d'Urbanisme va permetre la demolició d'un edifici a l'Avinguda Argentina que condemna la integritat harmònica d'una illeta", han subratllat.

   També criticat "les transformacions dels baixos comercials, les retolacions agressives, la desaparició de persianes i baranes i especialment una substitució de comerços per bars".

   Així mateix, han assegurat que presentaran "les al·legacions que siguin necessàries" una vegada hagin revisat la documentació.

Contador

Para leer más