Armengol assisteix aquest dimecres a l'acte d'entrega de les distincions Cornelius Atticus 2018

Publicado 20/3/2019 10:12:30CET
Armengol assisteix aquest dijous a la tercera edició del Tast de Dons a Artà
CAIB - Archivo

   PALMA DE MALLORCA, 20 Març (EUROPA PRESS) -

   La presidenta del Govern, Francina Armengol, assisteix aquest dimecres a l'entrega de la distinció Cornelius Atticus 2018 als esportistes, tècnics, dirigents i promotors Victoria Pertierra i Gabriel Gomila per la seva trajectòria esportiva.

   Així ho ha informat el Govern a través d'un comunicat en el qual han detallat que Pertierra ha destacat en la modalitat esportiva de golf mentre que Gomila ho ha fet en futbol, tennis, atletisme i handbol.

   A l'acte, que començarà a les 16.45 hores al Consolat de Mar, també estaran presents la vicepresidenta del Govern i consellera d'Innovació, Investigació i Turisme, Bel Busquets; la consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur; i el director general d'Esports, Carles Gonyalons.

   Així mateix, durant l'acte el gerent de la Federació Balear de Golf, Ricardo Moralejo, realitzarà un retrat de la figura de Pertierra mentre que l'alcalde de Montuïri, Joan Verger, pronunciarà unes paraules sobre la trajectòria de Gomila.

   RECEPCIÓ EN AUDIÈNCIA A l'AMBAIXADOR DEL REGNE UNIT

   D'altra banda, la presidenta de l'Executiu autonòmic rebrà en audiència a l'ambaixador del Regne Unit a Espanya, Simon Manley, aquest dimecres a les 11.00 hores al Consolat de Mar al costat de la consellera de Presidència, Pilar Costa en un acte en el qual també estaran presents el cònsol general del Regne Unit a Catalunya, Balears, Aragó i Andorra, Lloyd Milen, a més de la vicecónsul del Regne Unit a Balears, Lucy Gorman.

   Una hora més tard, a les 12.00 hores, Armengol rebrà al Consolat al president del comitè organitzador del XIII Congrés Biennal de la Societat Espanyola de Traumatologia Esportiva (Setrade), Bartolomé Munar, qui estarà acompanyat pel copresident del Comitè Científic i pel secretari del XIII Congrés Biennal de Setrade, Antonio Bennassar i Teo Cabanes, respectivament.

Para leer más