Armengol a Company: "El lideratge del PP no el guanyarà defensant les postures d'un altre partit"

Publicado 3/12/2019 12:38:21CET
La presidenta del Govern de Balears, Francina Armengol.
La presidenta del Govern de Balears, Francina Armengol. - PARLAMENT - Archivo

Company: "Balears no ha de ser l'apèndix de ningú, no volem formar part d'uns hipotètics Països Catalans"

PALMA DE MALLORCA, 3 Dic. (EUROPA PRESS) -

La presidenta del Govern, Francina Armengol, s'ha dirigit aquest dimarts al líder del PP, Biel Company, que li ha preguntat en el ple del Parlament per les "conseqüències" de la negociació "del senyor Pedro Sánchez amb Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) per formar un govern", i li ha dit que "el lideratge del PP no el guanyarà defensant les postures d'un altre partit".

Armengol s'ha expressat així en resposta a l'exposat per Company en referència a la ponència política d'ERC que, entre altres assumptes, estableix que és una "prioritat" l' "estímul i creació" de "òrgans de relació econòmica, social i política" de les Illes "en el futur estat català".

Davant això, Company ha dit que "el PP pensa que Balears no ha de ser l'apèndix de ningú". "No volem formar part d'uns hipotètics Països Catalans", ha reivindicat.

La líder de l'Executiu socialista, pel seu costat, ha criticat que el PP "se sumi a les preguntes de Vox i abraci els seus postulats" i ha defensat que "és una bona notícia" per a Espanya i aquesta comunitat que hi hagi un Govern de coalició entre el PSOE i Unides Podem.

Contador