Armengol diu que el PP "està desnortat" al proposar anuncis electorals "cada vegada pitjors"

Armengol diu que el PP "està desnortado" en proposar anuncis electorals "cada vegada pitjors"
EUROPA PRESS
Publicado 11/4/2019 12:29:46CET

PALMA DE MALLORCA, 11 Abr. (EUROPA PRESS) -

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha declarat aquest dijous que el Partit Popular "està desnortat" al considerar que els 'populars' "no tenen projecte" i ha sostingut que "cada anunci electoral és pitjor", en referència a les declaracions del líder nacional del PP, Pablo Casado, sobre la possibilitat de baixar el Salari Mínim Interprofessional (SMI) a 850 euros.

"Casado desconeixia que el salari mínim estava a 900 euros i això afecta a moltíssimes famílies de Balears", ha expressat Armengol en declaracions als mitjans després d'intervenir al congrés 'Hitec Europe' a Palma. La líder de l'Executiu també s'ha referit a la proposta dels 'populars' de "baixar les pensions". "Ara més que mai la ciutadania ha de tenir clar quin projecte polític defensa", ha resolt.

La presidenta del Govern també s'ha referit a la "incertesa" respecte a la postura del PP balear en relació a l'Impost de Turisme Sostenible (ITS) després que el líder nacional del PP, Pablo Casado, anunciés aquest cap de setmana a Eivissa que "combatrà la 'turismofobia' i les taxes turístiques".

En aquest sentit, Armengol ha afirmat que el PP balear "ha hagut de corregir-se" encara que ha censurat que els 'populars' "no tenen clar què van a fer sobre este tema".

"El partit socialista seguirà defensant els drets i les llibertats i estarà al costat de les persones que més sofreixen", ha contraposat Armengol, qui ha assegurat que el PSOE "seguirà pujant" les pensions i treballant perquè el SMI "continuï a l'alça" per "redistribuir millor" la riquesa entre la ciutadania.

Contador