Armengol, la quarta presidenta autonòmica amb pitjor índex de transparència, segons Dyntra

Armengol assisteix aquest dijous a l'assemblea de la Federació Empresarial Balear de Transports
CAIB - Archivo
Publicado 11/4/2019 17:25:12CET

SANTANDER, 11 Abr. (EUROPA PRESS) -

La líder de l'Executiu balear, Francina Armengol, ha estat considerada com la quarta presidenta autonòmica amb pitjor índex de transparència, segons la plataforma de mesurament Dyntra.

D'aquesta manera, els líders autonòmics amb menor índex de transparència serien els presidents de les ciutats autònomes de Melilla i Ceuta, Juan José Imbroda i Juan Jesús Vivas, que amb prou feines superen el 10% en aquest mesurament, seguits de Juanma Moreno a Andalusia.

Per contra, Miguel Ángel Revilla és el president autonòmic amb millor índex de transparència, un 92,1%. En concret, l'anàlisi realitzada sobre la gestió de Revilla llança un 100% en transparència sobre el càrrec; un 100% en el plànol del seu personal de confiança; un 66,6% en comunicació pública; un 100% en participació i col·laboració ciutadana; i un 75% en transparència economicofinancera.

Segons aquest escalafó, consultat per Europa Press, darrere del president càntabre se situa el líder de Castella-la Manxa, Emiliano García-Page, amb un 86,84%, seguit de la presidenta de Navarra, Uxue Vaixells, amb un 78,95%; Quim Torra (Catalunya) amb un 63,16%; Ángel Garrido (Comunitat de Madrid) amb un 55,26%; Guillermo Fernández Encalla (Extremadura) amb un 50%; i Javier Fernández (Astúries) amb un 42,11%.

Per darrere apareixen Ximo Puig (Comunitat Valenciana), Íñigo Urkullu (País Basc), Alberto Núñez Feijóo (Galícia), Fernando López Miras (Múrcia), Juan Vicente Herrera (Castella i Lleó), José Ignacio Cendrers (La Rioja) i Fernando Clavijo (Canàries).

Contador

Para leer más