Banca March llança un nou segur d'estalvi per a la jubilació basat en megatendències

Publicado 25/6/2019 17:12:47CET
Edifici Banca March
Edifici Banca March - BANCA MARCH - Archivo

   Orientat a "joves preocupats per la seva jubilació"

   MADRID, 25 Juny (EUROPA PRESS) -

   Banca March ha posat en marxa la comercialització d'un nou segur d'estalvi per a la jubilació que permet invertir en megatendències com la 'revolució 4.0', la sostenibilitat ambiental i la demografia, segons va informar en una nota de premsa aquest dimarts.

   Aquest pla individual d'estalvi sistemàtic, 'PIAS next generation unit linked', inverteix les aportacions realitzades pel client a la mateixa cartera de fons de 'Next generation' de Banca March.

   Aquesta proposta d'estalvi, amb una prima d'entrada de 1.000 euros i pagament de capital addicional en cas de defunció, pot ser rescatada "des del primer dia sense penalització" i està orientat a "joves preocupats per la seva jubilació" amb un horitzó d'inversió de llarg termini i sensibilitzats amb les tendències de futur.

   Quant a sectors, la tecnologia té una "presència significativa" en la composició de la cartera. En la temàtica 'revolució 4.0' s'inclouen apostes per la robòtica, digitalització, 'fintechs' i intel·ligència artificial.

   Per la seva banda, en sostenibilitat i medi ambient s'identifiquen estratègies d'inversió en energia, canvi climàtic, agricultura, aigua i sostenibilitat.

   Finalment, en demografia i estil de vida s'afegeixen alternatives d'alimentació, hàbits de consum, salut i tercera edat.

Para leer más