Bel Oliver assegura que l'Estat intentarà "pal·liar" els efectes d'un "Brexit dur"

Bel Oliver
EUROPA PRESS
Publicado 19/3/2019 17:39:53CET

   PALMA DE MALLORCA, 19 Març (EUROPA PRESS) -

   La secretària d'Estat de Turisme, Isabel Mª Oliver, ha assegurat aquest dimarts que l'Executiu central intentarà "solucionar o pal·liar els efectes d'un Brexit dur", encara que ha reconegut estar "preocupada" per com pugui afectar això "en l'àmbit turístic".

   "Al més aviat possible s'aclareixi aquesta situació millor perquè és evident que aquesta incertesa es traslladarà a les decisions de les famílies", ha explicat en declaracions als mitjans abans d'inaugurar la sessió informativa 'Espanya davant el Brexit' a la seu de la Confederació d'Associacions Empresarials de Balears (CAEB).

   Així mateix, ha insistit que "quan abans s'aclareixi aquesta incertesa millor", encara que ha assegurat estar preparada per "afrontar tot el que pugui passar".

   Per la seva banda, la presidenta de la CAEB, Carmen Planas, ha subratllat que la incertesa, a més de ser "màxima", "pot perjudicar Balears", que "depèn moltíssim del turisme".

   Finalment, ha apuntat que "són necessàries" jornades com aquesta perquè "les empreses puguin anticipar-se al problema". "Demanem a l'administració que faci reformes que permetin a les empreses adaptar-se a aquest nou model que és incert", ha conclòs.

Para leer más