El bus llançadora a la platja d'Es Trenc comença a funcionar aquest dilluns

Publicado 1/7/2019 10:40:31CET
Imatge d'arxiu de la platja d'Es Trenc.
Imatge d'arxiu de la platja d'Es Trenc. - CAIB - Archivo

   PALMA DE MALLORCA, 1 Jul. (EUROPA PRESS) -

    El servei de bus llançadora a la platja d'Es Trenc comença a funcionar aquest dilluns des del nou aparcament de sa Barralina, segons ha informat la conselleria de Territori, Energia i Mobilitat en una nota.

   Es tracta de l'autobús de la línia L530 Platges Sa Ràpita - Es Trenc i, a diferència d'anteriors temporades, aquest any el recorregut del servei serà des del nou aparcament de sa Barralina i ses Covetes. A més, el preu del bitllet senzill per a aquest trajecte és d'1,50 euros.

   L'autobús llançadora estarà operatiu fins al 31 d'agost, prestant servei cada dia amb una freqüència de 20 minuts entre les 10.00 i les 13.40 hores al matí, i entre les 15.00 i les 18.40 hores a la tarda.

   Des de la Conselleria han destacat que també s'ofereixen dues connexions entre Palma i el bus llançadora, amb una expedició d'anada que surt de Palma a les 09.30 hores, i amb una de tornada que surt de ses Covetes a les 18.10 hores.

ALTERNATIVA DE MOBILITAT SOSTENIBLE

   D'altra banda, la xarxa de Transport de Balears (TIB) també ofereix des de l'1 de juny el servei de la línia 505 que connecta Santanyí amb Cala s'Almunia i Cala Llombards. També cal recordar que el passat 15 de juny va entrar en funcionament l'autobús llançadora al Far de Formentor.

   La cartera dirigida per Marc Pons ha apuntat que els autobusos llançadora presenten una alternativa de mobilitat sostenible que pretén alleugerir la saturació de cotxes en espais naturals de Mallorca durant els mesos d'estiu.

   Tota la informació relativa a horaris, itineraris i tarifes es troba a la pàgina web www.tib.org.

Para leer más