Busquets acusa el PP d'estar "desconnectat de la realitat" i de no tenir "cap tipus de projecte turístic"

La coordinadora de MÉS per Mallorca, Bel Busquets
MÉS PER MALLORCA - Archivo
Publicado 12/3/2019 11:33:50CET

   PALMA DE MALLORCA, 12 Març (EUROPA PRESS) -

   La vicepresidenta del Govern i consellera d'Innovació, Investigació i Turisme, Bel Busquets, ha acusat el PP d'estar "totalment desconnectat de la realitat" i de no tenir "cap tipus de projecte turístic".

   "Tenim previsions de dades de turisme molt semblants a les de 2018, que no va ser un any inacceptable. Alemanya és un públic molt fidel a les nostres illes amb un 26 per cent de visitants a la temporada d'hivern", ha explicat en el ple d'aquest dimarts.

   La consellera ha fet aquestes declaracions en resposta a la pregunta del diputat 'popular' Miquel Àngel Jerez sobre com pensa el Govern recuperar la caiguda de turistes alemanys després de les dades derivades de l'última fira turística celebrada a Berlín.

   Així mateix, ha insistit que els turistes alemanys són "un públic que gaudeix de les Illes, de la naturalesa, de la gastronomia i de la seva cultura" i ha assegurat que l'assistència del Govern a la ITB de Berlín ha aconseguit "uns bons resultats".

   "Aquest Govern ha fet una promoció de campanya per allargar la temporada, que ha tingut molt bona resposta, treballant per una temporada que dura de gener a desembre", ha conclòs.

Contador

Para leer más