Campomar, sobre el "bulo" de Vox: "No tindran suficients mentides per fer callar la força de les dones"

8M.-Dons de MÉS per Mallorca donessin la part proporcional del seu sou de la jor
EUROPA PRESS
Publicado 11/3/2019 14:12:33CET

PALMA DE MALLORCA, 11 Mar. (EUROPA PRESS) -

La diputada de MÉS per Mallorca en el Parlament Aina Campomar ha manifestat aquest dilluns que "aquells que s'inventen notícies no tindran suficients mentides per fer callar la força de les dones", en referència al "rumor fals" difós per Vox Balears aquest cap de setmana en el qual censuraven una suposada "pallissa" a tres menors per part de "feministes radicals" a Son Servera.

Així s'ha expressat Campomar en una roda de premsa prèvia al ple del Parlament d'aquest dimarts en la qual ha lamentat "els tres assassinats masclistes produïts en 48 hores" i ha assegurat que "no poden deixar que el feixisme posi al feminisme en el punt de mira".

D'altra banda, la diputada de la formació ecosoberanista ha remarcat que la mobilització del 8 de març "va ser històrica" ja que "mostra que una majoria social vol un altre tipus de societat" i ha avançat que des de MÉS per Mallorca "no posaran al centre de la campanya" el "missatge d'odi i por d'aquells que s'inventen notícies".

CRÍTIQUES A LA MOCIÓ D'HABITATGE DEL PP

D'altra banda, Campomar ha avançat que la seva formació presentarà esmenes a la moció d'habitatge presentada pel PP que es debat aquest dimarts en el ple del Parlament ja que, segons ha remarcat, "només critica i no incorpora propostes constructives" i ha titllat "d'incoherència" que el PP "digui que el Govern no ha fet res en matèria d'habitatge".

En aquest sentit, ha recordat que el Reial decret Llei sobre Lloguers "deixa coses en l'aire", com l'ampliació de la durada dels contractes de lloguer de 3 a 5 anys i el "avís" als serveis socials abans de dur a terme un desnonament. "És urgent limitar els preus del lloguer i revisar la fiscalitat de les societats patrimonials", ha afegit Campomar.

Contador

Para leer más