Campos: "El que s'estalviï de la supressió de càrrecs a dit i dels quiosquets serà per invertir en tercera edat"

26M.-Campos:"El que S'Estalviï De la Supressió De Càrrecs A Dit I Els Quiosquets Serà Per Invertir En La Tercera Edat"
VOX
Publicado 16/5/2019 16:24:43CET

   PALMA DE MALLORCA, 16 Maig (EUROPA PRESS) -

   El candidat de Vox al Govern, Jorge Campos, ha dit que "se li ha escoltat parlar de la reducció de l'Administració, dels càrrecs a dit i dels quiosquets" i que, d'això, "el que s'estalviï serà perquè la tercera edat pugui tenir la vida que es mereix". "Cal invertir diners públics en el que és important i el nostre compromís amb ells és indiscutible", ha afegit.

   Així ho ha expressat Campos en un acte destinat a aquest sector a Binicomprat, on, segons Vox, s'han congregat prop de 900 persones i ha comptat amb la presència del candidat al Consell de Mallorca, Pedro Bestard, i del candidat a l'alcaldia de Palma, Fulgencio Coll.

   Sobre la llista al Consell, Campos ha sostingut que és "un luxe" comptar amb algú com Jerónima Marquès Rattier "que tan bé els coneix i que tant ha treballat per la tercera edat". "Jerónima és un veritable terratrèmol", ha declarat.

   Per la seva banda, Coll ha advocat per "reconèixer el gran treball de les associacions" i s'ha compromès a "arreglar la ciutat de Palma perquè sigui més neta i segura".

Contador

Para leer más