Publicado 23/09/2019 10:40CET

Cancel·lats 24 vols aquest dilluns a Balears per la fallida de Thomas Cook

Turistes fan cua als controls de l'aeroport de Palma.
Turistes fan cua als controls de l'aeroport de Palma. - EUROPA PRESS - Archivo

   PALMA DE MALLORCA, 23 set. (EUROPA PRESS) -

   Aena ha informat de la cancellació de 24 vols a Balears aquest dilluns, després de la fallida de Thomas Cook. En concret, 14 dels vols cancellats són amb origen i destinació a Menorca (set de sortida i set d'arribada) i 10 a Palma (cinc de sortida i cinc d'arribada).

   Tal com han explicat, dels vols que tenien com destinacions els aeroports de Balears no ha arribat cap i en el cas dels vols de sortida s'est reubicant als passatgers en altres vols.

   Aquesta acció s'est realitzant mitjanant la Civil Aviation Authority (CAA) a Mallorca i a través del Consolat Britnic a Menorca.

   La fallida de Thomas Cook, declarada aquest dilluns, marca el final d'una de les empreses més antigues del Regne Unit que va comenar en 1841 portant a terme excursions amb tren locals abans de sobreviure dues guerres mundials per ser pionera del turisme.

   L'empresa ara administra hotels, resorts i aerolínies per 19 milions de persones a l'any en 16 pasos. Actualment compta amb 600.000 persones a l'estranger. Paralitzat pels seus 1.700 milions de lliures de deute, Thomas Cook s'ha vist afectat per la competncia en Internet.

Para leer más