CCOO insta les administracions "a endeutar-se" per reactivar l'economia

Actualizado 24/6/2008 19:39:11 CET
Actualizado 24/6/2008 19:39:11 CET

CCOO insta les administracions "a endeutar-se" per reactivar l'economia

EIVISSA, 24 de Juny (EUROPA PRESS)

El secretari general de CCOO a Eivissa i Formentera, José Antonio Carmona, va considerar avui "positiva" la intenció del Govern de fer front a la desacceleració econòmica implicant a sindicats i agrupacions empresarials tot i que va apuntar que el verdader a executar hauria de ser "l'endeutament de les administracions, si calgués, per reactivar el mercat".

Carmona va apuntar que "és el moment" que s'efectuïn inversions per part d'Ajuntaments, Consells i Govern i que aquests demanin crèdits als bancs "amb la finalitat de permetre a la societat sortir d'un moment econòmic negatiu que es rescabalarà en moments de bonança que li succeeixin". Alguna cosa que va recordar "fem tots els ciutadans corrents quan no podem accedir a les necessitats que se'ns plantegen".

El sindicalista va agregar, en declaracions a Europa Press, que hi ha una percepció, a més, que les administracions estan parades i no estan generant l'activitat que precisa cada municipi de l'illa, en millores i inversions.

Erigir VPOs que activin el mercat de la construcció i permetin un accés digne dels ciutadans a l'habitatge abaratint els preus, és una de les inversions positives en les que segons Carmona, haurien d'incidir les administracions.

Des de CCOO van recordar que Balears ha estat una Comunitat Autònoma "de rics" per al Govern espanyol "i que per tant no ha gaudit de les inversions que precisava", una percepció, que va assegurar "ara s'ha de canviar pressupostant quanties específiques que solucionin problemes estructurals en matèries sobretot d'infraestructures i transports".

Potenciar la formació és una altra premissa indispensable, segons Carmona, qui va valorar molt positivament la creació per part del sector de la construcció del 'carnet professional' iniciativa que deuria extrapolar-se a tots els àmbits, segons va considerar.

 

Lo más leído

 1. 1

  Toñi Moreno, así cambiará su vida profesional tras convertirse en madre

 2. 2

  Un hombre compra una bicicleta robada de 1600 euros por poco más de 90 y pide ayuda en Twitter para encontrar a su dueño

 3. 3

  El Gobierno subirá el salario mínimo a 950 euros este año

 4. 4

  La Justicia europea avala que los interinos contratados para cubrir una vacante no tengan indemnización

 5. 5

  Cae al mar un tramo del Puente del Petróleo de Badalona (Barcelona) por el oleaje

La actualidad más visitada en EuropaPress logo: La actualidad más vista