El centre de català de Palma Josep Maria Llompart començarà a prestar servei en Ca n'Oleo

Centre de català Josep Maria Llompart
CAIB
Publicado 28/12/2018 13:28:38CET

PALMA DE MALLORCA, 28 Dic. (EUROPA PRESS) -

El centre de català de Palma Josep Maria Llompart començarà a prestar servei en Ca n'Oleo. Aquest centre estava situat fins ara a la seu de l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB) però s'ha traslladat fins al número 4 del carrer Almudaina.

Segons ha informat la Conselleria de Cultura, Participació i Esports en un comunicat, el IEB, a més del centre de català de Palma, gestiona el de Manacor i el d'Inca, així com els de Eivissa i Ciutadella.

Aquests centres de català són espais dotats de mitjans i materials per facilitar l'aprenentatge individualitzat de català, que s'ajusten a les necessitats i al ritme personal de cada aprenent. Els usuaris poden assistir quan vulguin i a les hores que vulguin en la franja horària de cada centre.

L'horari del centre Josep Maria Llompart és de dilluns a divendres de 09.30 a 14.30 hores i el dilluns i dimecres de 16.00 a 19.30 hores. Es pot estudiar qualsevol nivell de català, des de l'inicial fins al llenguatge administratiu. A més, s'organitzen sessions de conversa per practicar l'expressió oral de cada nivell.

La nova seu del centre de català es va inaugurar el passat 21 de desembre en el marc de la presentació del Pla de Cultura de la Conselleria. L'acte va comptar amb les intervencions de l'escriptor Biel Mesquida i l'actor Miquel Àngel Torrens, l'artista urbà Joan Aguiló, els músics Glòria Julià i Víctor Leiva, que van presentar el nou disc 'Ocellada', i la companyia de dansa 9 Espai Escènic.

Contador