El Centre de Salut Arquitecte Bennàsar acull el dissabte la primera jornada del programa 'Nordic Walking Saludable'

El Centre de Salut Arquitecte Bennàsar acull el dissabte la primera jornada del
CORT
Publicado 10/4/2019 13:44:06CET

   PALMA DE MALLORCA, 10 Abr. (EUROPA PRESS) -

   L'Institut Municipal de l'Esport (IME), la Direcció general de Salut Pública i Participació de la Conselleria de Salut i la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca engeguen el dissabte una nova edició del programa trimestral 'Nordic Walking Saludable', unes jornades d'iniciació a la marxa nòrdica gratuïtes i aptes per a tothom que comencen aquest dissabte a les 10.00 hores al Centre de Salut Arquitecte Bennàssar.

   Segons ha informat Cort en un comunicat, el nou programa recull sis rutes d'iniciació, que tindran lloc a diferents barris de Palma amb el punt de sortida des dels centres de salut. Aquesta modalitat esportiva contribueix a impulsar la vida activa dels ciutadans dins d'un entorn proper.

   Un dels principals objectius del programa 'Nordic Walking Saludable' és apropar els ciutadans a una activitat sana i incorporar-la en el seu moment a dia per millorar a curt termini la seva qualitat de vida.

   El programa compta amb dues jornades mensuals que sortiran a les 10.00 hores des dels següents centres de salut: 13 d'abril, Centre de Salut Arquitecte Bennàssar; 27 d'abril, Centre de Salut Són Serra; 11 de maig, Centre de Salut Pere Garau; 25 de maig, Centre de Salut Son Pis; 1 de juny, Centre de Salut Rafal Nou; i 15 de juny, Centre de Salut Sant Agustí.

Contador

Para leer más