El cicle 'Estius Simfònics 2019' arrencarà el 20 de juny amb un concert gratuït en el Passeig del Born

El cicle 'Estius Simfònics 2019' arrencarà el 20 de juny amb un concert gratu
CAIB
Publicado 25/3/2019 14:55:44CET

   Khat Buniatishvili, Giuliano Carmignola, Joan Enric Lluna, María Mudryak i Amartuvshin Enkbath, solistes del 'Festival Bellver'

   PALMA DE MALLORCA, 25 Març (EUROPA PRESS) -

   El cicle 'Estius Simfònics 2019', organitzat per la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern balear, arrencarà el 20 de juny amb un concert gratuït en el Passeig del Born i integrarà el 'Festival Bellver' amb cinc concerts de l'Orquestra Simfònica al Castell de Bellver.

   Així ho ha anunciat aquest dilluns la Conselleria en una nota de premsa en la qual ha ressaltat que els concerts del 'Festival Bellver' comptaran amb solistes reconeguts com la pianista Khat Buniatishvili, el violinista Giuliano Carmignola, el clarinetista Joan Enric Lluna, la soprano María Mudryak i el baríton Amartuvshin Enkbath.

   El cicle s'emmarca en el Pla de Cultura Balears i pretén promoure l'accés a la Simfònica a tot tipus de col·lectius, facilitar el mestissatge entre el món simfònic i altres àmbits musicals, arribar a nous públics i oferir programacions adaptades a diferents sectors.

CONCERT GRATUÏT EN EL BORN I PETITA SIMFÒNICA

   El concert gratuït de la Simfònica en el Passeig del Born obrirà el cicle a les 21.00 hores del 20 de juny. L'Orquestra Simfònica de Balears interpretarà fragments de musicals de Broadway.

   El 25 de juny, a les 21.00 hores, tindrà lloc el concert de la 'Petita Simfònica' en el Palau de Congressos. Aquest any, la jove clarinetista Julia Valera interpretarà el 'Concert de clarinet en la major' de W. A. Mozart. El programa es completarà amb les obres de 'Peer Gynt' de A. Dvorak i el 'Bolero' de M. Ravel.

   Des de Cultura han recordat que entre els objectius del projecte 'Petita Simfònica' es troben crear un espai per fomentar les orquestres entre els joves estudiants de música de les Illes; promoure la música simfònica i apropar-la al món infantil; i apropar una orquestra professional a joves que ja s'estan formant en l'àmbit musical.

'FESTIVAL BELLVER'

   El 'Festival Bellver' integra cinc concerts de l'Orquestra Simfònica que se celebraran entre dia 29 de juny i 25 de juliol al Castell de Bellver de Palma. Les entrades tenen un cost d'entre 15 i 35 euros i els abonaments d'entre 100 i 130 euros.

   Els concerts tindran lloc el 29 de juny (amb Khatia Buniatishvili al piano), 4 de juliol (amb Giulano Cargminola com a violí-director), 11 de juliol (direcció de Joan Enric Lluna), 18 de juliol (amb el trio Manel Camp) i 25 de juliol (amb la soprano Mudryak i el baríton Amartuvshin Enkbath).

   A més, els abonats de la Fundació Orquestra Simfònica 2018/19 podran gaudir gratuïtament d'un concert de fidelització l'1 d'agost amb el pianista Andreu Riera.

   Per finalitzar, l'Orquestra Simfònica també participarà en el Festival de Pollença el 7 d'agost.

Contador

Para leer más