La cinquena edició de la batalla entre Canamunt i Canavall comptarà amb 22.000 litres d'aigua reutilitzada

Publicado 28/8/2019 13:13:25CET
El portaveu de l'Ajuntament de Palma, Alberto Jarabo, amb membres d'Orgull LLonguet.
El portaveu de l'Ajuntament de Palma, Alberto Jarabo, amb membres d'Orgull LLonguet. - EUROPA PRESS

   Aquest any es commemora el 400 aniversari de la mort del jutge Joan de Berga

   PALMA DE MALLORCA, 28 Ag. (EUROPA PRESS) -

   La cinquena edició de la batalla entre Canamunt i Canavall, que se celebrarà aquest diumenge, comptarà amb 22.000 litres d'aigua reutilitzada, apta per a consum humà, que es distribuiran en set piscines per Ses Voltes, sis grans i una de petita que estarà a la zona infantil.

   Segons ha explicat aquest dijous el portaveu d'Orgull Llonguet, José Juan 'Potti' Luna, aquest any commemoren el 400 aniversari de la mort de Joan de Berga, l'home que va intentar portar la pau als dos barris de Palma al segle XVI.

   A més, esperen que participin voluntaris que han arribat de diferents punts d'Espanya perquè els ciutadans puguin gaudir d'aquesta festa. La batalla d'aigua començarà damunt les 17.00 hores.

   La coportaveu de l'Orgull Llonguet, Laura Velilla, ha explicat que és una festa 'autogestionada' i que gràcies a la venda de samarretes d'aquest esdeveniment, es va a poder finançar l'edició d'aquest any.

   Per la seva banda, el regidor de Govern Interior i Participació Ciutadana, Alberto Jarabo, ha convidat a tots els palmesans a participar en aquesta batalla que s'ha consolidat a la ciutat. En aquesta línia, ha afegit que el Consistori està "encantat" de recolzar aquest tipus d'iniciatives ciutadanes.

Para leer más