Ciutadans Balears advoca per eliminar l'Impost de Turisme Sostenible a l'arxipèlag

26M.- Cs Balears Advoca Per Eliminar L'Impost De Turisme Sostenible A Balears
EUROPA PRESS
Publicado 7/5/2019 14:27:31CET

   La formació taronja aposta per, de cara a aquest any, radicar-l'ho en temporada mitjana i baixa, així com reduir l'import a la meitat en temporada alta

   PALMA DE MALLORCA, 7 Maig (EUROPA PRESS) -

   El candidat de Ciutadans a la presidència del Govern, Marc Pérez-Ribas, ha expressat a Europa Press la voluntat del seu equip per radicar l'Impost de Turisme Sostenible implantat en aquesta legislatura en l'arxipèlag balear.

   Després d'una reunió amb representants de l'Associació Hotelera de Palma de Mallorca (Ashpam), Pérez-Ribas, al costat de la candidata a l'alcaldia de Palma, Eva Pomar, i la candidata al Consell de Mallorca, Beatriz Camiña, ha explicat que la seva formació, amb les seves "idees liberals progressistes" no pot "disminuir la competitivitat del sector que més riquesa genera a Balears".

   La formació taronja aposta, de cara a aquest any, i "solament per no interferir en els projectes que ja estan en marxa", per radicar-l' ho en temporada mitjana i baixa, així com reduir l'import a la meitat en temporada alta.

   Pérez-Ribas ha deixat clar que la raó de no eliminar-ho a curt termini es deu al fet que "hi ha projectes compromesos", però que la intenció de Cs Balears és eradicar-l'ho completament a llarg termini, "una vegada els auditors del Govern puguin donar el vistiplau a l'eliminació completa".

   Per la seva banda, la candidata al Consell de Mallorca, Beatriz Camiña, ha dit que si guanya les eleccions, treballarà per aconseguir la "màxima coordinació amb el Govern i l'Ajuntament de Palma". "Des del Consell volem revisar els plans sectorials de comerç i zonificació que s'han dut a terme en aquesta legislatura", ha explicat la candidata.

   En aquest sentit, Camiña ha criticat la gestió de la institució insular en el present mandat, ja que, segons ella, els gestors actuals "han utilitzat dades que no són reals ni actuals, així com sistemes de valoració i informes que no tenen res a veure amb les normes turístiques que han tret endevant".

   Finalment, la candidata a l'Ajuntament de Palma, Eva Pomar, ha dit que si el seu equip aconsegueix representació a Cort, Cs treballarà "perquè Palma sigui una ciutat capdavantera, on tots els ciutadans puguin participar de l'economia". "Volem crear espais dins de les ciutats perquè tots puguem compartir i millorar la convivència", ha expressat la candidata davant els mitjans de comunicació.

Contador

Para leer más