Cladera es presenta a les primàries del PSIB a Mallorca i expressa el seu suport a les polítiques del Consell aquesta le

Catalina Cladera es presenta com precandidato al Consell de Mallorca
EUROPA PRESS
Publicado 9/1/2019 14:03:45CET

PALMA DE MALLORCA, 9 Ene. (EUROPA PRESS) -

L'actualment consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, ha presentat aquest dimecres la seva precandidatura per liderar la llista socialista al Consell de Mallorca a les eleccions de 2019, en un acte en el qual, després de ser demanada pel projecte del traçat Llucmajor-Campos, ha expressat el seu suport a les polítiques de la institució insular durant aquesta legislatura i ha defensat que aquest projecte formava part dels acords de governabilitat.

D'altra banda, Cladera ha rebutjat pronunciar-se sobre la possibilitat que la consellera insular de Territori, Mercedes Garrido, es presenti també com a precandidata. Precisament, Garrido ha estat present a l'acte de presentació de la candidatura de Cladera, però ha evitat posar-se a la fotografia davant els mitjans de comunicació. Segons Cladera, això es deu al fet que com a secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Garrido ha de mantenir-se neutral.

Contador