Cladera treballarà per "donar resposta als problemes" de Mallorca i "impulsar la institució"

Publicado 9/7/2019 13:05:53CET
La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, a l'acte de presa de possessió del càrrec dels consellers executius.
La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, a l'acte de presa de possessió del càrrec dels consellers executius.EUROPA PRESS

   Els consellers executius han pres la seva acta, alguns d'ells per "imperatiu legal" i invocant el dret a l'autodeterminació

   PALMA DE MALLORCA, 9 Jul. (EUROPA PRESS) -

   La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha presidit aquest dimarts l'acte de presa de possessió dels consellers executius de la institució insular i, durant el seu discurs, ha posat l'èmfasi a "donar resposta als problemes" de l'Illa, "impulsar la institució" i, més en concret, ha dit que treballarà perquè durant aquesta legislatura s'aconsegueixin totes les competències turístiques que encara no s'han traspassat.

   En l'acte, els consellers han jurat o promès el seu càrrec, alguns d'ells per "imperatiu legal" i invocant el dret a l'autodeterminació. Una d'elles ha estat la vicepresidenta primera i consellera executiva de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets (MÉS per Mallorca).

Contador

Para leer más