Comencen els primers entrenaments en el nou pavelló de Son Ferragut

Comencen els primers entrenaments en el nou pavelló de Son Ferragut
INSTITUT MUNICIPAL DE L'ESPORT
Publicado 14/5/2019 17:06:44CET

   La nova infraestructura municipal té un aforament de 444 persones i unes dimensions de 2.347 metres quadrats

   PALMA DE MALLORCA, 14 Maig (EUROPA PRESS) -

   Diversos directius i esportistes del Club Esportiu Son Oliva s'han citat a la nova pista d'esport de Son Ferragut per realitzar els seus primers entrenaments al pavelló municipal de recent construcció, que té un aforament per 444 persones i unes dimensions de 2.347 metres quadrats.

   Segons ha informat l'Institut Municipal de l'Esport de l'Ajuntament de Palma en un comunicat, la nova infraestructura esportiva, situada al carrer Joan Bonet, ha tingut un cost de 1.598.297 d'euros, una inversió que s'ha realitzat a través del pressupost de la Llei de Capitalitat.

   Aquest espai esportiu disposa de vestuaris, un magatzem, banys masculins i femenins i un vestíbul. A més, està dotat de 15 places d'aparcament, dos de les quals estan destinades a persones amb mobilitat reduïda.

   Des de Cort han destacat que aquesta instal·lació s'ha dissenyat perquè sigui completament accessible i sostenible. En aquest sentit, aquest poliesportiu disposarà d'una caldera de 'pellet' per afavorir l'ús d'energies renovables i minimitzar el consum d'energia.

Contador

Para leer más