El concert de Pereza i el castell de focs centren les Festes de la Terra d'Eivissa

Actualizado 4/8/2008 20:49:09 CET

EIVISSA, 4 Ago. (EUROPA PRESS) -

El concert de Pereza, que se celebrarà el pròxim dia 7 al recinte firal, i el castell de focs que es portarà a terme divendres 8, festa del Vuit d'Agost, seran els actes grans de les Festes de la Terra que organitza el Consell Insular d'Eivissa.

Demà se celebrarà l'espectacle de poesia i dansa 'De Nostres Illes' a càrrec de la companyia 'Temps a temps' a l'auditori de Cas Serres i que es va endarrerir al dia 5 en Can Ventosa a les 22.00 hores per "problemes tècnics a l'auditori de Cas Serres".

El programa el completa la lliura dels premis Vuit d'Agost d'Investigació dijous a les 12.30 i la inauguració, aquest mateix dia, de l'exposició col·lectiva 'Figuracions' dels artistes figuratius de l'Associació d'Artistes Visuals de les Illes Balears (AAVIB) d'Eivissa i Formentera, al centre cultural S'Alamera a les 20.00 hores.

Divendres, la Banda de Música de la Ciutat d'Eivissa oferirà un concert a les 10.30 hores, seguit d'una missa solemne a la Catedral, que tindrà la intervenció del Cor del Conservatori, a partir de les 11.00 hores. A la processó cívic-religiosa li seguirà l'acte d'homenatge a Guillem de Montgrí i un aperitiu popular en el claustre de l'Ajuntament d'Eivissa.