De la Concha diu que "cal reunir-se i parlar" després de la proposta de MÉS per Mallorca d'anar en coalició al Senat

La secretària general de Podem a Balears, Mae de la Petxina
PODEMOS BALEARES
Actualizado 16/2/2019 14:23:23 CET

PALMA DE MALLORCA, 16 Feb. (EUROPA PRESS) -

La secretària general de Podem a Balears, Mae de la Concha, ha dit aquest dissabte que els partits polítics "s'han de reunir i parlar totes les possibilitats" després de la proposta llançada per MÉS per Mallorca de presentar una coalició amb Podem, PSOE, Esquerra Unida de Balears (EUIB) i Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) al Senat en les properes eleccions generals del 28 d'abril.

"Cal reunir-se i parlar, totes les possibilitats estan sempre obertes encara que ERC té una situació més complicada ja que ha tombat en el Congrés dels Diputats els Pressupostos més socials de la història", ha remarcat.

Així, de la Concha ha incidit que "tot es pot parlar" i que des de la formació habitada "esperen les trucades" pertinents en relació a aquesta qüestió.

Cal recordar que l'Executiva de MÉS per Mallorca va proposar aquest divendres a "diversos partits d'esquerres i entitats" de Balears conformar una "plataforma unitària" per concórrer a les eleccions al Congrés dels Diputats i, en relació al Senat, van plantejar la possibilitat de "una coalició de partits amb Podem, PSOE, EU i ERC" para, segons la formació, "arrabassar els dos senadors que sempre ha aconseguit el PP".