Condemnat a quatre anys de presó per intentar violar una turista en Magaluf

La seu del TSJIB i l'Audiència Provincial
EUROPA PRESS - Archivo
Publicado 8/1/2019 13:17:49CET

PALMA DE MALLORCA, 8 Ene. (EUROPA PRESS) -

L'Audiència Provincial de Balears ha condemnat a quatre anys de presó a un home per intentar agredir sexualment una jove a Magaluf (Calvià) el juny de 2018. Segons ha reconegut, mentre estava a una discoteca del passeig marítim d'aquesta localitat, es va ficar al bany de dones i aquí es va abalançar sobre ella.

Després d'això, la va forçar a ficar-la en el cubiculum del vàter, va tancar la porta, la va tirar contra la paret, va intentar llevar-li la roba i introduir-li el penis a la vagina sense aconseguir-ho encara que sí va ejacular sobre la seva roba.

En el judici, que s'ha saldat amb una conformitat, l'home ha acceptat els fets. Com es troba en situació irregular, la condemna se li substituirà per l'expulsió al Senegal, el seu país d'origen, una vegada s'hagin complert dues terceres parts de la pena.

A més, no podrà tornar a Espanya en el termini de deu anys, haurà de realitzar un curs d'educació sexual i se sotmetrà a llibertat vigilada durant sis anys més. També haurà de pagar una indemnització de 10.000 euros, encara que sobre aquest extrem el processament ha dit que no té diners.

L'home ha intentat variar els termes de l'acord fins a l'últim moment. Primer ha demanat no complir la pena i marxar al Senegal immediatament i, en un moment posterior, ha demanat complir la pena íntegra però no ser expulsat.

A això, el president del tribunal, Jaime Tártalo, li ha dit que això "no són les rebaixes d'El Corte Inglés" i que no estaven "regatejant". Inicialment, la Fiscalia demanava una pena de sis anys de presó.

Contador