El Consell col·labora amb diverses entitats de cara als Premis a les Pràctiques Exemplars en Responsabilitat Social 2019

El Consell col·labora amb diverses entitats de cara als Premis a les Pràctiques
CONSELL DE MALLORCA
Publicado 11/3/2019 14:07:25CET

PALMA DE MALLORCA, 11 Mar. (EUROPA PRESS) -

El conseller insular d'Economia i Hisenda, Cosme Bonet, ha signat aquest dilluns el protocol de col·laboració per concedir els II Premis a les Pràctiques Exemplars en Responsabilitat Social 2019 amb entitats com el Cercle d'Economia, l'Eticentre, la Càmera Oficial de Comerç, la Confederació d'Associacions Empresarials de Balears (CAEB), la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca (Pimem), l'Universitat de les Illes Balears (UIB), UGT i CCOO.

Segons ha informat el Consell en un comunicat, així s'inicia el procés de tramitació d'aquesta segona edició dels premis, mitjançant l'Oficina de Responsabilitat Social de la institució, encarregada de la convocatòria dels mateixos.

Es tracta d'uns premis que volen reconèixer una pràctica socialment responsable, que es desenvolupi en aquest moment i que pugui servir d'exemple, és a dir, de referent i d'inspiració per als empresaris.

D'una banda, Bonet s'ha mostrat convençut que "aquests premis donaran visibilitat a les organitzacions amb o sense ànim de lucre i de projectes emprenedors de Mallorca que són responsables socialment i ressaltaran el valor del treball".

Així mateix, ha afegit que "és d'agrair que entitats i institucions tan importants com les signants del protocol col·laborin amb aquest tipus de premis i iniciatives".

D'altra banda, la directora insular d'Hisenda, Pressupostos i Projectes, i responsable de l'Oficina de Responsabilitat Social, Cristina Ballester, ha destacat que "totes les institucions que han signat aquest protocol estan interessades a fomentar la incorporació de polítiques de responsabilitat social en les organitzacions amb o sense ànim de lucre".

La signatura ha tingut lloc a la sala de juntes del Consell, a la seu del Palau Reial. A més, el protocol ha estat signat per la presidenta de la CAEB, Carmen Planas, el rector de la UIB, Llorenç Huguet, el president del Cercle d'Economia, José Maria Vicens, el president de l'Eticentre, Miguel Àngel Benito, el president de Pimem, Jordi Mora, el president de la Cambra de comerç, Antoni Mercant, el secretari de CCOO, José Luis García, i el secretari general d'UGT, Alejandro Texías.

Contador

Para leer más