Publicado 13/07/2019 17:09CET

El Consell d'Eivissa reconeix la seva preocupació per l'execució dels Fons que financen els projectes a Sa Coma

El president del Consell d'Eivissa, Vicent Marí, en una visita a Sa Coma.
El president del Consell d'Eivissa, Vicent Marí, en una visita a Sa Coma. - CONSELL IBIZA

   EIVISSA, 13 jul. (EUROPA PRESS) -

   L'equip de govern del Consell d'Eivissa ha visitat les dependncies de Sa Coma per conixer els projectes previstos en el recinte, així com el seu estat de tramitació i, en aquest sentit, el president de la institució insular, Vicent Marí ha reconegut que els preocupa el termini d'execució dels Fons Estatutaris, d'on va sorgir el finanament de les obres.

   "Queden uns 4 milions per invertir i han d'estar executats abans de setembre de 2020 perqu existeix el risc de perdre aquests Fons si no s'aconsegueix una prrroga o un nou conveni que doni suport a aquestes obres pendents, com Ses Feixes, el soterrament de cables a Salines o l'Observatori Turístic de Sa Coma", ha afirmat Marí.

   Així mateix, ha reiterat la importncia d'executar les installacions projectades en el recinte, obres que "són a punt d'acabar i que dotaran a l'Illa de majors recursos de cara a la prevenció i extinció d'incendis", ha dit en relació a les dependncies per a la Unitat Militar d'Emergncies.

   Marí, durant la visita, també ha destacat els usos educatius del lloc amb l'Escola d'Idiomes o d'Hostaleria, un centre de "referncia" en el qual se cercar implicar el sector turístic.

   Així mateix, el president del Consell ha dit que és una "prioritat" finalitzar també el circuit de motocrs previst a Sa Coma, "tan demandat pels esportistes del motor". "En aquests moments, el projecte est a la Conselleria de Medi ambient i cal mirar com desbloquejar-lo", ha concls.

   "Molts usos previstos a Sa Coma són competncia del Govern", ha dit Marí, recordant que caldr renegociar el finanament d'aquests espais.

Para leer más