El Consell edita un llibre sobre eines de participació ciutadana efectiva

El Consell inicia un procés per a l'elaboració del Reglament de participació ciutadana
EUROPA PRESS - Archivo
Publicado 14/5/2019 16:47:53CET

   PALMA DE MALLORCA, 14 Maig (EUROPA PRESS) -

   El Departament de Participació Ciutadana i Presidència del Consell de Mallorca ha editat un llibre sobre eines de participació ciutadana efectiva, que es podrà consultar i fer arribar als municipis de l'Illa.

   Segons ha informat el Departament en una nota de premsa, el contingut del volum procedeix de les II Jornades de Participació Ciutadana Mallorca d'Innovació democràtica i pràctiques participatives.

   Aquestes jornades pretenien servir com a punt de trobada per a persones de la política, tècnics i ciutadania interessats en la matèria.

   'Innovació democràtica i pràctiques participatives' és el títol d'aquest dossier. S'han tingut en compte les dues reunions preparatòries que es van mantenir amb representants polítics de municipis i on es van proposar els següents temes: participació presencial enfront d'online; pressupostos participatius; diàlegs polítics i ciutadania; assemblees públiques; normativa i reglaments de participació ciutadana; participació sectorial, per rangs d'edat; participació més enllà de l'Administració i ciutadania organitzada.

   Han col·laborat en l'elaboració del llibre les persones encarregades de les ponències durant les Jornades: Ernesto Ganuza Fernández, Axel Moregal, María Becedas, Fernando Pindado, Francisco Jurado, Sebastià Rubí, Nieves Escorza, Oscar Negredo, i la xarxa Loredana Stan - Novagob.

Contador

Para leer más