Publicado 11/04/2019 13:20CET

El Consell de Mallorca aprova els guardons d'Honor i Distincions del 2019

El Consell de Mallorca aprova els guardons d'Honor i Distincions del 2019
CONSELL DE MALLORCA

   PALMA DE MALLORCA, 11 abr. (EUROPA PRESS) -

   L'escriptora Catalina Juan Servera i el director de l'Orquestra Simfnica de Balears, Eaktai Ahn, seran nomenats filla predilecta i fill adoptiu, respectivament, després que en el Ple del Consell tots els grups polítics hagin aprovat les set medalles d'honor i gratitud i els quatre Premis Jaume II.

   Segons ha informat el Consell de Mallorca en un comunicat, l'elecció de les persones o entitats premiades s'ha dut a terme a través d'un procés participatiu entre els grups polítics de la institució i la ciutadania, que va poder fer propostes a través del portal de participació 'Entretothom' del Departament de Participació Ciutadana i Presidncia.

   En concret, rebran les medalles d'Honor i Gratitud: Telfon de l'Esperana, Associació d'Amics dels Molins, Rosa Togores Solivellas, Fundació Guillem Cifre de Colonya, Gabriel Riera Sorell, Margalida Maria Riutort Cloquell i Universitat de les Illes Balears (UIB).

   Així mateix, els Premis Jaume II són per a Catalina Thomas Coll i Patricia Guijarro Gutiérrez, Ángeles sin Alas, Carles Bover Martínez, i els municipis d'Art, Capdepera, Manacor, Sant Lloren des Cardassar i Son Servera.

Para leer más