El Consell de Menorca obre la convocatòria per a estudis i investigacions ambientals a la Reserva de la Biosfera

Publicado 28/5/2019 18:28:41CET

   MENORCA, 28 Maig (EUROPA PRESS) -

   El Consell Insular de Menorca ha obert ja la convocatòria anual d'ajudes per a la realització d'estudis i investigacions ambientals a la Reserva de Biosfera de Menorca, segons ha anunciat aquest dimarts l'administració insular.

   Es tracta de beques d'investigació que concedeix l'Agència Menorca Reserva de Biosfera als projectes que contribueixin a ampliar i millorar el coneixement científic de la reserva o que puguin contribuir al desenvolupament sostenible de l'Illa.

   L'objectiu principal de les beques és que aquestes investigacions serveixin per recolzar a l'Agència en tasques de conservació, recuperació i gestió del patrimoni i recursos naturals i, al mateix temps, contribueixin al desenvolupament professional i acadèmic de professionals en la matèria mitjançant el foment de la investigació científica.

   Les ajudes d'aquest any contemplen una partida total de 25.000 euros a repartir entre tots els projectes acceptats, que es podran presentar fins al 24 de juny.

   L'import destinat a cada sol·licitant es determinarà d'acord amb el tipus de projecte presentat i la puntuació obtinguda després de la resolució de la convocatòria, però no podrà superar en cap cas la quantia màxima de 5.000 euros per projecte.

Contador