Publicado 23/09/2019 16:47CET

El Consell de Menorca proposa renovar el Consell Escolar de Menorca a través d'un procés participatiu

   MENORCA, 23 set. (EUROPA PRESS) -

   El conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca, Miquel ngel Maria, i el director insular d'Educació, Joventut i Esports, Josep Juaneda, es van reunir el passat divendres amb diverses entitats de la comunitat educativa per proposar que la presidncia i vicepresidncia del Consell Escolar de Menorca siguin escollides a través d'un procés participatiu, com ja es va fer el 2016, segons ha informat aquest dilluns l'administració insular.

   La normativa preveu que la presidncia i vicepresidncia han de ser proposades pel conseller insular d'Educació al conseller d'Educació del Govern, per l'any 2015 el moviment Menorca Edu 21 va sollicitar que s'obrís un procés democrtic en el qual pogués participar tota la comunitat educativa per triar els crrecs directius entre els candidats que es presentessin.

   A la trobada del passat divendres, celebrat a Es Mercadal, van assistir representants del moviment Menorca Edu 21, els sindicats amb representació en l'mbit educatiu i del Frum MTS Menorca, que van acceptar la proposta del Consell de Menorca.

   Durant la reunió es va acordar constituir un grup motor per a la renovació del Consell Escolar de Menorca. El període de presentació de candidatures a la presidncia i vicepresidncia estar obert fins al prxim 31 d'octubre.