18 de febrer de 2020
 

El Consell de Menorca resoldrà l'expedient de la festa Flower Power abans del pròxim 7 d'agost

Actualizado 17/3/2010 18:29:59 CET

MENORCA, 17 Mar. (EUROPA PRESS) -

El Consell de Menorca resoldrà l'expedient sancionador relatiu a la festa Flower Power abans del pròxim 7 d'agost, data en la qual es complirà el termini màxim d'un any que marca la llei des de l'obertura de l'expedient fins a la seva resolució.

L'equip de govern del Consell va respondre d'aquesta manera a les acusacions abocades ahir pel PP, que ha acusat al president del Consell, Marc Pons, i a la consellera insular de Cooperació Local, Susana Goila, de deixar caducar "de manera deliberada" l'expedient sancionador relatiu a la festa celebrada entre els dies 10 i 11 d'agost del 2007 en la Fortalesa de la Mola de Maó, que ha acabat amb dos joves ferits, un d'ells greu, i més de 200 queixes a consum.

"L'expedient sancionador no ha caducat, està viu", aclareixen des de la institució insular a través d'un comunicat. En aquest sentit remarquen que l'expedient ha començat una vegada de va notificar al Consell l'arxiu de la causa per via penal.

"L'expedient sancionador iniciat el 7 d'agost del 2009 no ha prescrit perquè la notificació a les parts afectades de va portar a terme de manera correcta.

El Consell va adoptar l'acord de començament de procediment sancionador i així ho va notificar als responsables, el dia 10 d'agost del 2009, per tant, dins el termini de dos anys, tal com estableix la llei en cas d'infraccions tipificades com greus", asseguren.