El Consell participa en una gira de promoció turística per Itàlia fins a aquest dijous

El Consell inicia una gira de promoció turística per Itàlia
CONSELL DE MALLORCA
Publicado 7/5/2019 16:31:32CET

   PALMA DE MALLORCA, 7 Maig (EUROPA PRESS) -

   El Consell de Mallorca participa en una gira de promoció turística al mercat italià entre els dies 6 i 9 de maig que recalarà a diferents punts com Bari, Nàpols, Milà i Gènova.

   Des de la institució insular, han explicat que el 'Roadshow Destinazione Spagna 2019', que es duu a terme en col·laboració amb Turespaña, té per objectiu afavorir la comercialització i la creació de negoci a partir de la connexió entre oferta i demanda.

   Així, estan convocades agències minoristes que contracten els viatges directament. Per la seva banda, les trobades es complementen amb altres iniciatives de dinamització per afavorir el coneixement de les diferents propostes que presenten les destinacions participants.

   En la primera trobada, a Bari, s'ha comptat amb la participació de més de 150 professionals de diferents agències situades en aquest entorn.

   D'aquesta acció promocional, prenen part 65 entitats i empreses espanyoles, tant públiques com a privades, de diferents sectors, com l'hoteler, d'oferta complementària i diverses companyies aèries.

Contador

Para leer más