El Consell es reuneix amb equips de rescat per abordar l'accidentalitat d'excursionistes a la Serra de Tramuntana

Publicado 27/7/2019 14:45:37CET
La vicepresidenta i consellera de Sostenibilitat y Medi Ambient del Consell de Mallorca, Aurora Ribot, es reuneix amb representants dels equips de rescat de muntanya a Mallorca.
La vicepresidenta i consellera de Sostenibilitat y Medi Ambient del Consell de Mallorca, Aurora Ribot, es reuneix amb representants dels equips de rescat de muntanya a Mallorca. - CONSELL

   PALMA DE MALLORCA, 27 Jul. (EUROPA PRESS) -

   La vicepresidenta i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient del Consell de Mallorca, Aurora Ribot, s'ha reunit amb representants dels equips de rescat de muntanya de Mallorca amb la finalitat de trobar vies de solució a l'accidentalitat d'excursionistes en els camins de la Serra de Tramuntana.

   Així ha informat el Consell en una nota en la qual detallen que Ribot s'ha reunit en Deià amb l'alcalde de la localitat, Lluís Apesteguia, el conseller insular d'Hisenda i Funció Pública, Josep Lluís Colom, així com representants de Bombers de Mallorca, de la Direcció general d'Emergències i del Grup de Rescat de Muntanya de la Guàrdia Civil (Greim).

   Segons ha explicat el Consell, l'òbit d'un senderista nord-americà produït la setmana passada després de caure a Sa Foradada ha posat en "primer plànol" la necessitat d'adoptar majors mesures de protecció per aquest tipus d'activitat en l'àmbit natural de Mallorca.

   "És necessari que actuem tots junts per reduir la incidència dels accidents d'aquesta activitat a l'aire lliure i augmentar la conscienciació de senderistes", ha declarat Ribot.

Para leer más