La Conselleria d'Educació firma un conveni per potenciar la Formació Professional a les Pitiüses

Actualizado 18/6/2008 17:37:26 CET

PALMA DE MALLORCA, 18 de juny (EUROPA PRESS)

La Conselleria d'Educació i Cultura van signar avui un conveni marc de col·laboració per al desenvolupament d'accions de potenciació de la Formació Professional a les Pitiüses que preveu una inversió conjunta de 21.000 euros, dels quals 12.000 seran aportats per la Conselleria i 9.000 per la Cambra de Comerç.

En un comunicat, la Direcció General de Formació Professional i Aprenentatge Permanent va destacar que la intenció és acostar el món educatiu a l'empresarial i contribuir, així, a la millora de la FP a les Illes.

Alhora, es desitgen potenciar els estudis professionals i convertir-los en un instrument clau per avançar cap a l'èxit del sistema educatiu de les Balears.

L'acord estableix que les Cambres Oficials de Comerç, Indústria i Navegació d'Eivissa i Formentera col·laborin en la gestió del mòdul de formació en els centres de treball en la confecció d'un catàleg d'empreses i centres de treball que reuneixi els requisits mínims o l'assessorament a empreses, entre d'altres coses.

Alhora, s'organitzaran activitats encaminades a facilitar l'acostament entre el món empresarial i els centres educatius.

En 2008 es realitzaran diverses accions com les dirigides a l'alumnat de FP, les de difusió i promoció d'aquest tipus de formació o la formació del professorat.

En la firma del conveni van estar presents la consellera d'Educació i Cultura, Bàrbara Galmés, i el president de la Comissió Gestora de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació d'Eivissa i Formentera, Juan Tur.