Actualizado 04/09/2008 20:18 CET

El Consorci de la Platja de Palma nomenarà demà a un nou gerent després de la dimissió de Inmaculada Benito

Margarida Nájera assegura que encara no hi ha una decisió sobre el seu possible nomenament com a gerent d'aquest organisme

PALMA DE MALLORCA, 4 Sep. (EUROPA PRESS) -

La Junta Rectora del Consorci de la Platja de Palma es reunirà demà, a partir de les 13.00 hores, amb la finalitat de nomenar un nou gerent, després de què el mes de juliol passat, la gerent d'aquest organisme, Inmaculada Benito, comuniqués al conseller de Turisme, Francesc Buils, la seva intenció d'abandonar el càrrec el setembre, després d'haver rebut una oferta de l'empresa privada.

Així, el Consorci, encarregat del projecte de reforma de la Platja de Palma i integrat per representants de l'executiu central, el Govern, els Ajuntaments de Palma i Llucmajor i el Consell de Mallorca elegirà el gerent d'aquesta entitat que, d'acord amb la decisió adoptada divendres passat pel consell De ministres, assumirà alhora el càrrec de Comissionat del Govern per la Requalificació Integral de la Platja de Palma.

Precisament, la setmana passada es va conèixer que el secretari d'Estat de Turisme, Joan Mesquida, hauria proposat a la consellera de Treball i Formació, Margarida Nájera, dirigir el Comissionat, tot i que aquesta va assegurar dimarts passat que encara no hi ha una decisió adoptada sobre el seu possible nomenament com a gerent d'aquest organisme.

"De moment, segueixo sent consellera de Treball i Formació amb molt orgull i honra", va sentenciar Nájera, qui va afirmar que la vicepresidenta del Govern espanyol, María Teresa Fernández de la Vega, va ser "molt amable" després d'assegurar divendres passat que Nájera és la persona "adequada" per ser la gerent del Consorci perquè "així està decidit per les persones que conformen aquest organisme".

Tot i això, la consellera va puntualitzar que De la Vega va respondre així a una pregunta formulada per un periodista en la qual va voler saber la seva opinió en el cas que Nájera fos nomenada gerent del Consorci. Així, va considerar que la vicepresidenta "hagués respost igual si l'haguessin preguntat per un altre nom".

Malgrat això, Nájera, va assegurar divendres passat sentir-se "molt il·lusionada" per la possibilitat que pugui incorporar-se a la Secretaria d'Estat de Turisme que dirigeix Joan Mesquida per impulsar la remodelació de la Platja de Palma, tot i que ha afirmat que, de moment, la seva tasca és la de continuar al capdavant de la Conselleria de Treball i lluitar contra la "difícil" situació econòmica actual.

A més, va afirmar que s'han estudiat diversos noms per assumir la Gerència del Comissionat i va revelar haver proposat a diverses persones de l'àmbit balear "amb capacitat" pel càrrec.