Publicado 01/08/2019 17:21CET

Cort desinfecta tots els barris de Palma durant el primer semestre de 2019

La regidora de Turisme, Sanitat i Consum, Elena Navarro, en la seva visita a les tasques de desinfecció a Palma.
La regidora de Turisme, Sanitat i Consum, Elena Navarro, en la seva visita a les tasques de desinfecció a Palma. - EUROPA PRESS

   S'han redut un 50% els avisos per la presncia de mosquits tigre a Palma

   PALMA DE MALLORCA, 1 ago. (EUROPA PRESS) -

   L'rea de Turisme, Sanitat i Consum de Palma ha desinfectat tots els barris de Palma mitjanant tasques de desinsectació i desratització, durant el primer semestre de 2019, segons ha informat el Consistori en un comunicat.

   Cort ha assegurat que aquesta prctica es realitza de forma regular durant tot l'any, amb especial atenció als barris "més vulnerables" de Son Gotleu, Camp Redó i Mare de Déu de Lluc, on es realitzen accions extraordinries de forma regular.

   El Consistori ha detallat que s'han dut a terme 35 actuacions extraordinries a Son Gotleu en la primera meitat de 2019, deu a les places d'Orson Wells i de Miquel Dol, i 25 en zones de propietat privada.

   Al barri de Camp Redó s'han dut a terme sis actuacions de desratització en solars que queden sense urbanitzar entre els edificis d'habitatge social.

   Aquestes tasques inclouen actuacions en clavegueram, xarxa semafrica, registres elctrics de CCTV i BiciPalma, illuminat públic, així com en els solars municipals i els privats abandonats. També s'actua en torrents i espai d'oci caní.

   A més s'han realitzat tasques de prevenció en centres educatius i edificis municipals, com el CSM Son Reus, el Viver Municipal, la Casa Consistorial, els mercats municipals o les biblioteques.

CAMPANYA CONTRA EL MOSQUIT TIGRE

   L'rea de Sanitat també realitza un control específic per evitar la propagació del mosquit tigre a la ciutat. Aquest any, s'han redut en un 50 per cent els avisos dels ciutadans per la presncia d'aquest tipus de mosquit.

   La regidora de Turisme, Sanitat i Consum, Elena Navarro, va visitar divendres passat algunes de les intervencions que es duen a terme als barris de Nou Llevant, Son Gotleu i Rafal Vell.

Para leer más