Cort finalitza les obres en el cementiri de Palma amb una inversió de 530.000 euros

Publicado 2/3/2019 18:12:35CET
Cort finalitza les obres en el cementiri de Palma amb una inversió de 530.000
AYUNTAMIENTO DE PALMA

PALMA DE MALLORCA, 2 Mar. (EUROPA PRESS) -

La presidenta de l'Empresa Funerària Municipal de Palma (EFM), Antònia Martín, ha presentat aquest dissabte les obres de remodelació del sector antic del cementiri de Palma que han suposat una inversió de 530.000 euros procedents de fons de la Llei de Capitalitat de Palma.

En declaracions als mitjans, Martín ha explicat que l'objectiu de les obres ha estat "obrir espais diàfans en el sector antic" per fer els vials "més accessibles i propers" a la ciutadania. A més, ha agraït la col·laboració de les 52 famílies que han permès resituar les restes dels seus familiars que estaven a la zona del 2 del cementiri, corresponent al sector antic.

En aquest sentit, Martín ha incidit que les obres permetran, a més de fer més accessible el recinte, "obrir-ho als estudis d'investigació" ja que en el cementiri de Palma "hi ha persones il·lustres enterrades".

El projecte, iniciat l'any 2016, engloba tres fases i, segons ha explicat el gerent d'EFM, Jordi Vilà, "ha aconseguit obrir dues vials transversals i dos vials longitudinals" per "recuperar espais que estaven degradats".

Para leer más