Cort inicia aquest dilluns els cursos d'estiu per a adults

Publicado 1/7/2019 16:45:45CET
Cursos d'estiu per adults organitzats per l'Ajuntament de Palma
Cursos d'estiu per adults organitzats per l'Ajuntament de PalmaAYUNTAMIENTO DE PALMA

   PALMA DE MALLORCA, 1 Jul. (EUROPA PRESS) -

   La regidoria d'Educació i Política Lingüística de l'Ajuntament de Palma ha posat en marxa des d'aquest dilluns un total de 31 cursos d'estiu destinats a adults, l'oferta dels quals se centra principalment en cursos i tallers de conversa en català fruit d'un conveni amb el Govern a través de l'Institut d'Estudis Balearics (IEB).

   Segons ha informat el consistori en un comunicat, durant el mes de juliol s'impartiran quatre cursos del nivell A1, un curs del nivell A2, i un del nivell B1, cada curs destinat a 25 persones i amb una durada de 80 hores.

   Al llarg del mes d'agost hi haurà cursos dels nivells A1, A2 i B1, tots ells per 25 alumnes i amb 80 hores de durada.

   Respecte als tallers de conversa en català, durant el mes de juliol s'impartiran dos tallers del nivell A2, un taller del nivell B1, dos del nivell B2, dos del nivell C1 i finalment un taller del nivell C2.

   Pel que fa al mes d'agost hi haurà dos tallers del nivell A2, dos del nivell B1, dos del nivell B2, dos del nivell C1 i un del nivell C2. Cada taller està destinat a 25 alumnes i amb una durada de 20 hores.

   CURSOS D'IDIOMES, OFIMÀTICA i INFORMÀTICA

   Finalment, durant juliol també s'impartiran cursos del nivell A1.1 d'anglès destinat a 26 alumnes i amb una durada de 40 hores, del nivell A1 d'alemany destinat a 25 alumnes i amb una durada de 40 hores i del nivell 1 d'Ofimàtica per 17 alumnes i amb una durada de 60 hores.

   El mes d'agost s'impartirà el curs del nivell A1.2 d'anglès, destinat a 28 alumnes i amb una durada de 40 hores i el curs d'iniciació a la informàtica nivell 1, destinat a 17 alumnes i amb una durada de 40 hores.

Contador

Para leer más