Cort organitza aquest diumenge la IV Marxa per la Igualtat - Nordic Walking Ciutat de Palma

Cort organitza aquest diumenge la IV Marxa per la Igualtat - Nordic Walking Ciut
AYUNTAMIENTO DE PALMA
Publicado 20/3/2019 16:27:11CET

PALMA DE MALLORCA, 20 Mar. (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Palma, a través de l'Institut Municipal d'Esports(IME), organitza aquest diumenge la IV Marxa per la Igualtat - Nordic Walking Ciutat de Palma, emmarcada al programa de PalmaDona.

La regidora d'Educació i Esports de Cort, Susanna Moll, ha presentat aquest dimecres la iniciativa i ha explicat que és un passejada "per fomentar el dret de la dona a l'esport i per la igualtat de gènere" i ha avançat que les inscripcions són gratuïtes.

A més, Moll ha anunciat que l'Ajuntament de Marratxí s'afegeix a la iniciativa, que aquest any sortirà des de la plaça de Cort a les 11.00 hores amb tres itineraris amb distàncies diferents. Així, hi haurà un itinerari de 3,5 quilòmetres fins al Molinar, un segon recorregut de 7 quilòmetres fins a Sant Joan de Déu/És Carnatge; i un tercer recorregut d'11 quilòmetres fins a la Platja de Palma/Palma Aquàrium.

En aquest sentit, des de Cort han apuntat que a cadascun dels tres itineraris hi haurà un arc d'arribada amb un punt d'avituallament i d'atenció, a més de voluntaris esportius de l'IME.

AUTOBÚS GRATIS

En aquest sentit, Moll ha explicat que els participants a la marxa podran utilitzar gratuïtament els autobusos de l'EMT de Palma de la línia Palma-Platja de Palma presentant el seu dorsal. Concretament, les línies concertades per realitzar transbords seran la 3, 7, 15, 20 i 25.

A més, l'edil ha recordat que la iniciativa és una "activitat oberta" a tot tipus de ciutadans de "totes les edats i condicions físiques" i ha ressaltat que és "especialment adequada" per a famílies i grups d'amics.

En l'acte de presentació també han estat presents el director general d'Esports de l'Ajuntament de Palma, Sergio Rodríguez; la regidora de Cs, Patricia Conrado; i representants de les empreses col·laboradores.

Para leer más