Costa insisteix que el Govern "mantindrà les reivindicacions de Balears" davant el proper Executiu central

28A.- Costa Insisteix que El Govern "Mantindrà Les Reivindicacions De Balears" Davant El Proper Executiu Central
EUROPA PRESS
Publicado 3/5/2019 13:00:47CET

   PALMA DE MALLORCA, 3 Maig (EUROPA PRESS) -

   La portaveu del Govern, Pilar Costa, ha insistit que el proper Executiu balear "mantindrà les reivindicacions" de la Comunitat Autònoma davant el proper Govern central, encara que no té "dubtes" que l'actual president, Pedro Sánchez, seguirà al capdavant de la Moncloa.

   "Tenim pocs dubtes que Pedro Sánchez tornarà a ser el president del Govern d'Espanya, perquè així ho han dit les urnes, encara que ara estem a l'espera que es pugui formar un nou govern", ha explicat en roda de premsa.

   En aquesta línia, ha recordat que en aquests últims 10 mesos en els quals ha governat Sánchez, "el Govern ha tingut molta sintonia amb ell, la qual cosa ha provocat que s'hagi pogut arribar a acords i aprovar mesures", com és el nou Règim Especial de Balears (REB),

   Així mateix, ha recordat que el REB ja ha estat aprovat en Consell de Ministres, per la qual cosa ha assegurat "no tenir dubtes" que quan es formi el nou govern central "es tramitarà amb total normalitat al Congrés".

   Finalment, en relació als resultats del 28A, Costa ha fet "una valoració positiva" davant el fet que "a Espanya la majoria de forces progressistes i d'esquerres hagin estat majoritàries".

Contador