Crida per Palma i la CUP de Barcelona defensen la gestió municipal de ports i aeroports

Publicado 17/5/2019 17:16:16CET
26M.-
EUROPA PRESS

   Ambdues formacions s'han reunit aquest divendres en una trobada per "afrontar problemàtiques comunes" de les dues capitals

    PALMA DE MALLORCA, 17 Maig (EUROPA PRESS) -

    El candidat de Crida per Palma a l'alcaldia de Palma, Manel Domènech, i la regidora de la CUP Capgirem Barcelona, Eulàlia Reguant, han reforçat aquest divendres les propostes polítiques d'ambdues formacions sobre la gestió municipal de ports i aeroports després d'una reunió amb representants dels dos partits.

   Segons ha explicat la regidora Reguant en roda de premsa, ambdues ciutats sofreixen "problemàtiques comunes derivades del model econòmic", per la qual cosa és "necessari aportar solucions" que tinguin en compte el context "de crisi ecològica i climàtica" en el qual es veuen immerses Palma i Barcelona.

   En la trobada també s'ha parlat de la dificultat de l'accés a l'habitatge o la precarietat laboral. Precisament, "Palma i Barcelona són les més perjudicades pel model dissenyat per a certes elits i dels 'lobbies'", ha comentat Reguant.

   "S'ha de frenar el nombre de places turístiques i destinar més sòl a l'habitatge públic", ha afegit Reguant davant els mitjans de comunicació. La regidora ha atribuït el problema de l'habitatge, en part, a "les grans fortunes" que tenen, ha dit, "pisos buits i que no estan ocupats".

   Per la seva banda, Domènech ha expressat que "durant massa temps" s'ha cedit terreny al turisme, i en aquest moment "és l'hora de posar límit al creixement desmesurat i posar la vida de les persones al centre de la política". "Volem enfortir relacions en el marc dels Països Catalans i des del municipalisme", ha conclòs.

   És la primera vegada que la formació Crida per Palma es presenta a les eleccions municipals de Palma des de la seva creació.

Para leer más