Crida per Palma proposa derogar l'ordenança d'ocupació de la via pública per "mercantilizar" l'espai públic

26M.- Crida Per Palma Proposa Derogar L'Ordenança D'Ocupació De la Via Pública Per "Mercantilizar" L'Espai Públic
CRIDA PER PALMA
Publicado 12/5/2019 14:49:16CET

    PALMA DE MALLORCA, 12 Maig (EUROPA PRESS) -

   El candidat de Crida per Palma a l'Ajuntament de Palma, Manel Domènech, ha proposat aquest diumenge derogar l'ordenança d'ocupació de la via pública ja que, segons ha sostingut, "consolida el model de ciutat-aparador" i "mercadeja" amb l'espai públic.

   "El Govern de l'esquerra pocavergonya va perdre una oportunitat i va escollir seguir alimentant el model de terrasses existents fent només un parell d'ajustos", ha manifestat Domènech en declaracions prèvies a una acció simbòlica de la candidatura a la plaça de Cort en la qual han dut a terme un vermut al carrer per censurar la "privatització" de l'espai públic.

   Des de Crida per Palma proposen derogar l'ordenança actual i impulsar una nova mitjançant un procés "veritablement participatiu" que "avantposi" els interessos veïnals al dels negocis.

   "Fixarem un percentatge màxim del 15% d'ocupació de terrasses, prohibirem l'ocupació de terrasses a noves places i aplicarem un 2x1 en l'obertura de noves terrasses a les zones més saturades de Palma, de manera que per obrir una nova terrassa s'hagin de tancar dues", ha resolt Domènech.

Contador

Para leer más