Cs celebra l'aprovació de la seva proposta perquè hi hagi una major transparència en les subvencions atorgades pel IDI

Publicado 8/2/2019 10:20:15CET
PARLAMENT - Archivo

PALMA DE MALLORCA, 8 Feb. (EUROPA PRESS) -

Ciutadans (Cs) Balears ha celebrat que el dijous s'aprovés per unanimitat en la comissió d'Economia del Parlament la seva iniciativa que insta al Govern a facilitar l'accés a la relació de beneficiaris d'ajudes públiques de l'Institut d'Innovació Empresarial de Balears (IDI) mitjançant la publicació degudament detallada d'aquesta relació en el lloc web corresponent.

Segons ha informat el partit en un comunicat, el portaveu de Cs al Parlament, Xavier Pericay, ha explicat que la legislació vigent propugna una major transparència en les administracions públiques i un ús de mitjans electrònics en les relacions entre els ens públics i la ciutadania.

"Aquest acostament és vital perquè els ciutadans que ho desitgin puguin entendre el funcionament, sovint complex, del sector públic i, al seu torn, conèixer la destinació final dels seus impostos", ha manifestat.

Així mateix, a la iniciativa es va incorporar una esmena del PSIB en la qual s'insta al Govern a continuar impulsant les polítiques de transparència, mostrant de manera oberta i de forma reutilitzable totes les dades a la seva disposició perquè la ciutadania pugui fer les preguntes que consideri oportunes i obtenir resposta.

Para leer más