Cs demana explicacions sobre el "continu augment del nomenament d'assessors i alts càrrecs" en el Govern

Publicado 9/9/2019 18:07:35CET
La portaveu adjunta de Cs a Balears, Patricia Guasp, en roda de premsa en el Parlament.
La portaveu adjunta de Cs a Balears, Patricia Guasp, en roda de premsa en el Parlament.EUROPA PRESS - Archivo

   PALMA DE MALLORCA, 9 Set. (EUROPA PRESS) -

   La portaveu adjunta de Ciutadans (Cs) en el Parlament balear, Patricia Guasp, demanarà explicacions aquest dimarts en el ple sobre el "continu augment d'alts càrrecs" en el Govern que, segons la seva opinió, té l'objectiu "d'acontentar als seus i als seus socis" de l'Executiu balear.

   Així ho ha indicat en una roda de premsa aquest dilluns la diputada de Cs, en la qual ha considerat que "és crucial" interpel·lar al Govern sobre aquest augment, ja que, segons la formació, suposa "un augment de la despesa que atén a quotes i criteris ideològics".

   En aquest sentit, Guasp ha explicat que en el ple parlamentari d'aquest dimarts, el diputat de Cs Juanma Gómez preguntarà com el Govern "pensa quadrar els comptes" de la Comunitat donada "l'alarmant conjuntura econòmica".

   D'altra banda, des de Cs han sol·licitat informació al Govern sobre quines mesures prendrà per reclamar els "més de sis milions d'euros" en concepte d'ajudes que el Govern central es va comprometre a destinar a l'Ajuntament de Sant Llorenç 11 mesos després de les inundacions.

   Finalment, i després que alguns membres de MÉS hagin anunciat la seva participació a la Diada de Catalunya del proper 11 de setembre, la parlamentària ha advertit que "es mantindran molt vigilants" per comprovar si membres del Govern acudeixen també a aquest acte.

Contador

Para leer más