Cultura subvenciona amb 25.000 euros una guia de la col·lecció i edificis de la Fundació Pilar i Joan Miró

Publicado 17/5/2019 18:23:14CET
Joan Miró
FUNDACIÓN MIRÓ - Archivo

   PALMA DE MALLORCA, 17 Maig (EUROPA PRESS) -

   La Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern balear ha atorgat una subvenció de 25.000 euros per contribuir a l'elaboració d'una guia de la col·lecció i edificis de la Fundació Pilar i Joan Miró.

   L'objectiu de la publicació és divulgar la figura i obra de Joan Miró i la subvenció s'emmarca en el Pla de Cultura de Balears, segons ha informat la Conselleria aquest divendres en una nota de premsa.

   El projecte consisteix en una guia en quatre idiomes, que ha de servir d'eina de divulgació del contingut de les col·leccions i tallers de la fundació, així com d'un plànol per a la visita dels diferents espais.

   És una eina de foment i de projecció exterior per conèixer millor la figura i obra de l'artista Joan Miró, les seves col·leccions i els edificis que conformen la Fundació, que servirà per millorar l'experiència de la visita, segons el Govern.

   La guia s'estructura en quatre llibres: Miró Mallorca, Taller Sert, Són Boter i Edifici Moneo, identificats per colors i recollits dins d'una caixa-funda.

   El pressupost total d'impressió és de 44.000 euros (IVA no inclòs). Aquest pressupost inclou la impressió de 5.000 exemplars.

Para leer más