Decreten presó per al detingut per apunyalar un jove mentre dormia

Successos.- Arresten un home per apunyalar un jove mentre dormia en Manaco
CNP
Publicado 3/4/2019 17:42:57CET

   PALMA DE MALLORCA, 3 Abr. (EUROPA PRESS) -

   El Jutjat d'Instrucció número 1 de Manacor, en funcions de guàrdia, ha decretat aquest dimecres presó per al detingut per haver presumptament apunyalat fins a quatre vegades a un altre home mentre dormia, després d'haver discutit prèviament amb ell durant la nit anterior.

   L'autor dels fets s'havia presentat en la comissaria de la Policia Nacional, on havia admès els fets. Després de prendre declaració als testimonis i a la víctima, se li havia imputat un delicte d'homicidi en grau de temptativa.

   Segons el relat policial, víctima i agressor van discutir durant la nit del dissabte al diumenge, damunt les 04.00 hores, quan estaven a casa d'un tercer consumint alcohol. La discussió va acabar quan els implicats van marxar del domicili.

   Després d'això, la víctima es va dirigir a casa seva, en la qual es trobaven una cosina seva i la seva germana. Damunt les 10.00 hores, ja el diumenge, va sonar el timbre. Com que estaven esperant un tècnic, van obrir la porta del portal i de la casa, perquè pogués treballar. Va resultar que qui cridava era el jove amb el qual havia discutit la nit anterior. Aquest va entrar al domicili i es va introduir a la seva habitació. Aquí, li va assestar quatre punyalades, ferint l'engonal, el pit i el braç esquerre.

   Davant l'escomesa, el jove es va despertar i va reaccionar tractant de defensar-se, regirant-se i cridant. Després d'escoltar les veus de la víctima, les seves companyes de pis se'n van donar compte que alguna cosa greu estava ocorrent, per la qual cosa van acudir a l'habitació on van veure a l'home, amb el ganivet a la mà.

   En ser sorprès, va intentar fugir i va forcejar amb una de les dones, que va arribar a sofrir un petit tall en el braç. Una vegada que van comprovar l'estat en què es trobava el jove, el van traslladar a l'Hospital de Manacor, que va donar part a la Policia Nacional.

   Després d'aconseguir identificar a l'autor de les punyalades, la Policia va establir un dispositiu de cerca pels voltants del domicili de la víctima i de l'autor. Aquest es va acabar entregant.

Contador

Para leer más