La Delegació de Defensa a Balears lliura premis i diplomes en l'acte institucional del seu 25 aniversari

La Delegació de Defensa a Balears celebra el seu 25 aniversari amb un acte institucional i l'entrega de premis
DELEGACIÓN DE DEFENSA
Publicado 3/5/2019 17:40:17CET

PALMA DE MALLORCA, 3 May. (EUROPA PRESS) -

La Delegació de Defensa a Balears ha celebrat aquest divendres el 25 aniversari de la seva creació amb un acte institucional a les instal·lacions del centre esportiu socio cultural militar 'Mallorca', a Palma, on han lliurat també una sèrie de premis i diplomes.

En un comunicat, la Delegació ha detallat que en l'acte han imposat condecoracions a personal destinat a la Subdelegació de Palma, així com també han lliurat diplomes d'ocupació i de reservista honorífic a reservistes voluntaris i el premi 'Hondero Balear' a l'alcalde de Es Castell (Menorca), José Luis Camps, com a "reconeixement al suport i col·laboració amb el Ministeri de Defensa".

D'altra banda, la guanyadora del concurs literari escolar organitzat per Defensa 'Carta a una militar espanyola', Nuria Taronger, ha rebut el seu premi. La premiada és del Col·legi Sant Tomás d'Aquino - Liceu de Santa Teresa d'Inca.

La Delegació de Defensa ha informat que ha presidit l'esdeveniment el coronel delegat de Defensa, Jesús Lanza, i que hi han assistit també la delegada del Govern, Rosario Sánchez; el comandant general de Balears, Juan Cifuentes, a més de personal civil i militar de la Delegació i altres autoritats civils, judicials, universitaris, Cos Consular i membres de la societat civil balear.

Així mateix, han estat presents en l'acte els caps de les unitats dels tres exèrcits de Mallorca, reservistas voluntaris, associacions de veterans i anteriors coronels delegats.

Contador

Para leer más