7 de abril de 2020
 
Actualizado 24/6/2008 18:49:26 +00:00 CET

La Delegació de Govern decreta el tancament durant dos mesos del 'Kumaras' per tolerar el consum de drogues

EIVISSA, 24 de Juny (EUROPA PRESS)

La Delegació de Govern ha decretat i notificat avui als propietaris de l'establiment 'Kumaras', ubicat en Sant Josep, la suspensió d'activitats per un període de dos mesos "per tolerar-se en el local el consum de substàncies estupefaents".

El tancament es va decretar avui, moment en el qual l'empresari té cinc dies hàbils per a la seva execució voluntària, en els que ha de comunicar-l'hi a la Guàrdia Civil per al seu precinte. En cas contrari serà la Delegació de Govern qui procedeixi a l'execució subsidiària pertinent.

L'acció es produeix després de la desestimació de la Subdirecció General de Recursos del Ministeri de l'Interior del recurs d'alçada sol·licitat pels responsables del local. Segons un comunicat emès avui, i al qual va tenir accés Europa Press, la Delegació de Govern va explicar que es tracta d'un procediment que comença d'acord amb una denúncia de la Guàrdia Civil de setembre del 2005 per tolerar-se al seu interior el consum de drogues.

El juny del 2006 l'administració va imposar a l'esmentat establiment una sanció per aquest motiu de 6.000 euros i una suspensió de l'activitat per un període de dos mesos, davant de la que els propietaris van presentar un recurs d'alçada desestimat en el seu moment per la Subdirecció General de Recursos del Ministeri d'Interior i que ara es fa efectiu.

Es tracta del segon tancament per idèntiques causes que es produeix en les últimes jornades a les Pitiüses, després de l'anunci de suspensió del DC-10, ubicat també en Sant Josep.

Lo más leído

 1. 1

  Un telescopio ruso capta el despertar de un agujero negro

 2. 2

  Hospitalizado el primer ministro Boris Johnson diez días después de dar positivo por coronavirus

 3. 3

  Boris Johnson es ingresado en la UCI tras sufrir un empeoramiento a causa del coronavirus

 4. 4

  Filósofos españoles avisan ante la crisis del coronavirus: "No atender a mayores, por el hecho de serlo, es inmoral"

 5. 5

  El Sindicato de Estudiantes exige un 'aprobado general' y la cancelación de todos los exámenes este curso