Detenen dos joves per un delicte d'atemptat a agent de l'autoritat i falsedat documental

Detingut un home a Palma per fer-li gestos sexuals a una menor de 13 anys en dues ocasions diferents
POLICÍA NACIONAL - Archivo
Publicado 7/5/2019 16:39:04CET

   PALMA DE MALLORCA, 7 Maig (EUROPA PRESS) -

   Agents de la Policia Nacional han detingut dos joves com a presumptes autors d'un delicte d'atemptat a agent de l'autoritat i falsedat documental en ser sorpresos per un agent de la Policia Nacional i verificar que es desplaçaven amb un cotxe llogat amb documentació falsa.

   Segons ha informat el cos en un comunicat, la investigació es va iniciar arran de la denúncia formulada per un agent de la Policia Nacional lliure de servei, el qual en detectar una situació que li va resultar sospitosa, va decidir intervenir amb la finalitat de comprovar les intencions d'una parella de joves.

   Aquests joves es trobaven a la porta d'entrada d'una cotxeria situada en un cèntric carrer de la capital palmesana. En resultar sorpresos, tractant-se d'una noia i un noi, aquests van reaccionar de manera ràpida, allunyant-se de la cotxeria i marxant-se corrent en direcció a un vehicle estacionat a escassos metres, davant la qual cosa l'agent es va dirigir cap a ells identificant-se com a Policia.

   En aquest moment, el conductor del vehicle, que era l'home abans citat, a gran velocitat es va dirigir cap a l'agent policial amb la intenció d'atropellar-lo, per la qual cosa va haver de reaccionar de manera sobtada per evitar-ho, fugint tot seguit el vehicle juntament amb l'altra jove.

   El vehicle que utilitzaven era de lloguer, emprant una documentació falsa per formalitzar el contracte. Posteriorment i després de la interposició de la corresponent denúncia pels fets esdevinguts, es va iniciar una investigació en la qual s'ha determinat que el vehicle en qüestió pertanyia a una empresa de lloguer de vehicles.

   Així mateix, la documentació utilitzada per formalitzar el lloguer estava denunciada com sostreta, la qual cosa reforçaria encara més les sospites del Policia en el sentit que les persones sorpreses en la porta de la cotxeria podrien tenir intenció de cometre algun tipus de fet delictiu en el seu interior.

   Posteriorment, i després de la realització de diverses gestions d'investigació, es va procedir a la identificació dels autors, per la qual cosa es va establir un dispositiu que va permetre la detenció de tots dos.

   Es fa constar que l'home detingut es tracta d'una persona amb diversos antecedents policials previs i el qual recentment va ser detingut per un delicte de lesions en agredir a una altra persona a la zona centro de Palma, tractant-se d'una persona violenta.

Contador

Para leer más